Land: Belgie

Prijs: € 125

Vertrekdatum: 21/03/2020

Aankomstdatum: 21/03/2020

Min aantal deelnemers: 5

Max aantal deelnemers: 7

Workshop : de kracht van een beeld door compositie

 

Als fotografen hebben we het allemaal al ondervonden. Op eenzelfde plaats kan je totaal verschillende beelden maken. Het ene is al wat meer geslaagd dan het andere.

 

Waarom springt net dat ene beeld er meer uit ? Hoe belangrijk is lichtinval ? Actie of geen actie ? Inzoomen of niet inzoomen ? …

Dit en nog veel meer zijn de items die uitgebreid aan bod komen in deze workshop.

 

Tijdens de workshop ' de kracht van een beeld door compositie ' gaan we volop werken aan het fotograferen van beelden die net iets meer hebben. Naast het bespreken van de compositie mogelijkheden leer ik je ook hoe je als fotograaf je eigen 'touch' kan meegeven in een beeld.

 

Onze mooiste lichtbron is de zon. Je leert niet alleen kijken naar lichtinval, maar ik laat je zien hoe je onder verschillende lichtomstandigheden toch prachtige beelden kan maken. Want elk licht is mooi licht. Het is alleen een kwestie van de juiste compositie te maken.

 

Theorie en praktijk gaan hier hand in hand. Ik dompel je onder in de basistechnieken van compositie, maar leer je ook buiten de lijntjes te kleuren. Niet alleen de pure theorie, maar we oefenen met onze camera's, dit ook buiten in het veld !

 

Op het einde van de dag heb je jouw camera helemaal in de hand zowel letterlijk als figuurlijk. Je leert variëren in je beelden en je foto's hebben net dat tikkeltje meer.

 

Praktisch

datum : zaterdag 23 november 2019

wanneer : we starten om 9u en sluiten af rond 16.30u – 17u

waar : Voorhout 73 in Stekene ( kantoor Bloco en Ann Coppens Photography )

we fotograferen ook op diverse locaties in de buurt

prijs : 125 euro

niveau : beginners en gevorderden

minimum aantal deelnemers : 5

maximum aantal deelnemers : 7

 

inclusief

broodjeslunch

warme dranken en koude dranken

cursus

 

 

inschrijven kan via onderstaande boekingslink, via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar : info@anncoppens.be