fotograaf met een passie voor natuur

cover.jpg

Reserveer hier uw exemplaar !

‘leven voor de lens’ is een boek waar beeld en taal elkaar raken.

Een boek gemaakt door fotograaf Ann Coppens en journalist Patrick Dieleman.

Over Ann Coppens

 

 

Ze is gedreven en succesvol in de wereld van de natuurfotografie. Beroepsfotografe Ann Coppens heeft een uitgesproken passie voor natuur- en wildlife fotografie. De emoties van dieren weergeven en hun persoonlijkheid uitlichten, zijn de hoofdpijlers in haar beelden. Daarnaast gaat ze altijd op zoek naar het perfecte licht- en lijnenspel. De rust en eenvoud van de natuur worden door haar op een doordachte manier vastgelegd. Ze reist naar alle uithoeken van de wereld om de meest ongerepte gebieden op onze planeet te fotograferen.  Twee jaar op rij (2017 en 2018) weet zij de gouden camera in ontvangst te nemen, samen met de titel van 'European Professional Wildlife Photographer of the Year'. In november 2018 bereikt zij het hoogtepunt wat je als fotograaf kan waarmaken. Ann wordt op Europees niveau door haar fotowerk erkend met het kwaliteitslabel van Master Qualified European Photographer en behoort vanaf nu tot de top in de Europese fotografiewereld!

 

Naast natuurfotografie is Ann ook heel actief in de bedrijfswereld. Of het nu gaat over bedrijfsreportages die de werksfeer, het interieur of de produkten weergeven. Ann is van alle markten thuis. Met heel veel enthousiasme en vakervaring schrijft zij met licht en weet net dat subtiele in haar foto's naar voor te brengen. Uw website, folders, promo materiaal, .. worden opgeluisterd met beelden die een diepe indruk achterlaten.

 

Fotografie niet alleen vanop de grond, maar ook vanuit de lucht. Want elke andere invalshoek geeft uw beelden net dat tikkeltje meer.  Hiervoor werkt Ann nauw samen met een erkend professioneel drone piloot klasse 1A. Alles gebeurt op een wettelijke en veilige manier. Geen illegale beelden, maar beelden die u overal kan publiceren !

 

 

 

Bent u opzoek naar een workshop op maat of een lezing over natuurfotografie. Aarzel niet langer en contacteer me vrijblijvend.

Graag neem ik je mee op fotografiereis. Kortbij of verder weg. Mijn passie en kennis deel ik graag met u. Meer info vind je terug onder het item ' fotoreizen'.
Ann