Over Ann Coppens

Ze is gedreven en succesvol in de wereld van fotografie. De emoties van mensen, kinderen en dieren weergeven en hun persoonlijkheid uitlichten, zijn de hoofdpijlers in haar beelden. Steeds is ze op zoek naar het perfecte licht- en lijnenspel.

Of het nu gaat over bedrijfsreportages die de werksfeer, het interieur of de produkten weergeven, Ann is van alle markten thuis. Met heel veel enthousiasme en vakervaring schrijft zij met licht en weet net  dat subtiele in haar foto's naar voor te brengen. Uw website, folders, promo materiaal,.. worden opgeluisterd met beelden die een diepe indruk achterlaten.

Beroepsfotografe Ann Coppens heeft een uitgesproken passie voor natuur- en wildlifefotografie. Op enkele jaren tijd bereikt ze het hoogste Europese niveau in fotografie. In 2018 ontvangt ze het kwaliteitslabel Master Qualified European Photographer. Vanaf nu behoort ze tot de top in de Europese fotografiewereld. 

 

Regelingen betreffende COVID-19 (coronavirus)

 

Naar aanleiding van de beslissingen van de overheid dd 17 maart 2020 om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan nemen wij als bedrijf hiervoor ook de nodige voorzorgen. Uw gezondheid primeert voor alles. Bijgevolg worden alle : fotoshoots, workshops, lezingen, fotobesprekingen ' on hold ' gezet tot en met 5 april. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van de overheid nauwgezet op en passen onze voorzorgen aan indien nodig.

Voor de personen die een fotografiereis geboekt hebben de komende maanden : Samen met onze contactpersonen ter plaatse volgen wij de richtlijnen van het betreffende land van kortbij op. Indien het vertrek van uw fotografiereis in het gedrag zou komen, wordt u hiervan persoonlijk verwittigd. Weet dat wij dan samen met de organisatie ter plaatse zoeken naar de meest klantvriendelijke economische oplossing.

 

 

 

Fotoshoots

Portfolio natuur

Workshops & fotoreizen

kadotip, fotoprints op stock