Land: Belgie

Prijs: € info

Vertrekdatum: 00/00/0000

Aankomstdatum: 00/00/0000

Min aantal deelnemers: 0

Max aantal deelnemers: 0

Ben je op zoek naar een lezing over natuurfotografie voor je fotoclub, vereniging, schoolgemeenschap, bedrijf, ... dan kan je hiervoor bij mij terecht.

 

Ik neem je mee op interactieve trip doorheen mijn landschap- en wildlife beelden. Waarom word ik aangetrokken op net die bepaalde plaats om net dat landschap te fotograferen.

Uit honderden of duizenden wildlife beelden datgene eruit kiezen dat net iets meer heeft. Hoe doe je dat ?

Compositie - sfeer - gevoel - een verhaal -... dit alles komt aan bod en wordt uitvoerig besproken.

Kortom alle tips en tricks om jouw natuurbeelden net dat tikkeltje meer te geven.

 

enkele beoordelingen 

' Ann gaf ons een inzicht in haar manier van fotograferen en dit met prachtige natuur- en landschapsbeelden. De interactieve aanpak werd gesmaakt en bracht een boeiende conversatie op gang. De lezing van Ann Coppens is een aanrader ! '

Digi-Fotoclub Diamond Ruperlmonde

 

' Presentatie van de verschillende aspecten van het werk van Ann Coppens ( natuurfotografie en wildlife ). Tips en tricks natuurfotografie. Bespreking van foto's in detail ( technische data, compositie, lijnenspel, kleur, sfeer). Prachtige en professionele uiteenzetting.'

(f)Art Mariakerke

 

' In naam van de Vrienden van de Fotografie wil ik je nogmaals hartelijk danken voor je presentatie bij onze club. Uw passie voor en de toewijding aan de fotografie hebben bij heel wat leden hernieuwde kriebels naar boven gebracht. Dit zal er zeker toe bijdragen dat de kwaliteit van onze foto's verder wordt opgekrikt.'

Vrienden van de Fotografie ( Schilde )

 

Proficiat met je prachtig werk. Ik was bij jouw lezing aanwezig (Temse/ CVO). De beelden die we gezien hebben, daar had ik ogen tekort voor om ze allemaal op zo een korte tijd te bewonderen. Ik werd als toeschouwer meegezogen in het beeld. Wat een kunst. (DA)

 

Jouw voordracht was bijzonder. We hingen gewoon aan je lippen. Boeiend van het begin tot het aller einde. Thanks om dit met ons te delen. (KJ bij CVO Temse)

 

Heel knappe voorstelling gisteravond bij FotoVisie. Proficiat Ann!! (RB)

 

Op een boeiende manier vertelt Ann over haar prachtige beelden voor zowel landschap als wildlife. Met haar beelden toont ze aan dat er moet gekeken worden voor het ideale licht- en lijnenspel.

(Brechtse Fotokring Eigen Schoon)

 

Boeiende uiteenzetting van het onderwerp natuur- en wildlife-fotografie. Bijzonder verhelderend gebracht. Zeer goed voorbereid waardoor er positieve interactie was tussen de leden en de lesgever. Een aanrader ! (Digitale Fotogroep Turnhout)

 

 

Lezing of info over lezing aanvragen kan via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar : info@anncoppens.be