Land: Frankrijk

Prijs: € 1990

Vertrekdatum: 03/08/2019

Aankomstdatum: 09/08/2019

Min aantal deelnemers: 4

Max aantal deelnemers: 4

Drijfhut-, vogel- en paarden fotografie in Camargue

 

 

De Camargue is een moerasgebied gelegen aan de Middellandse zee. De habitat voor de roze flamingo's en de witte Camargue paarden. Het is een waterrijk gebied met meren, moeras- en graslanden, duinen en bosgebieden. Uitgestrekte zoutvlakten en rijstteelt gebieden sieren hier het landschap.

 

Tijdens ons bezoek aan dit uitzonderlijk mooi natuurgebied concentreren we ons voornamelijk op drijfhut fotografie. Soorten als blauwe reiger, zilverreiger, woudaapje, ibis, lepelaar, ijsvogel, ... staan op het menu.

Dagelijks gaan we dan ook voor dag en dauw het water in met onze drijfhut. Eens in het water merken we al snel dat de vogels wakker worden en op zoek gaan naar eten voor hen en voor hun kleintjes. Ook 's avonds maken we gebruik van de prachtige lichtomstandigheden om deze dieren in hun habitat vast te leggen.

Daar we vanuit een drijfhut fotograferen zijn de dieren makkelijk en dicht te benaderen. De ideale omstandigheden om prachtige beelden te maken.

 

Als kers op de taart hebben we voor u een fotoshoot met de welbekende Camargue paarden geregeld. Galopperend in het water kunnen we deze dieren in al hun pracht vastleggen.

 

Praktisch

 

Vooraf spreken we af in België zodat we met 1 auto richting Camargue kunnen rijden. We verblijven in een gîte en deze wordt onze uitvalbasis om dit schitterende gebied te beleven en fotograferen.

 

 

Datum : 3 augustus – 9 augustus 2019

Prijs : 1990 euro

eenpersoonsoptie : niet van toepassing

inschrijven voor : 1 april 2019

niveau : beginnende en ervaren fotografen

comfort : normaal tot comfortabel

conditie : makkelijk 

minimum aantal deelnemers : 4

maximum aantal deelnemers : 4

aantal dagen : 7

 

inclusief

alle transport, verblijf in gîte, alle maaltijden tijdens ons verblijf ter plaatse, niet alcoholische dranken, begeleiding van natuurfotograaf Ann Coppens, garantiefonds

 

exclusief

alcoholische dranken, reisbijstandsverzekering en annulatieverzekering ( deze zijn ten zeerste aangeraden ), alle tips voor lokale medewerkers ( hotel / restaurant/ …), aankopen van persoonlijke aard

Volboekt